Modele shkallesh te brendshme

-Finitura te ndryshme: argjend mat, e bardhe RAL 9010 (ngjyra te Tjera Mund te realizohen sipas kerkeses). Qindra Kompani Kane renditur produktet e pneu ne direktorine e ACP. Me perdorues nga te gjitha trevat… me shume-strukture mbajé e realizuar me nje profil alumini te ekstruduar ne Respekt me normativat europiane me shume se 1300 Kompani te rregjistruara, Ku secila prej pneu ka infromacion te perzgjed… me shume ACP u themelua në vitin 2013 si një nga projektet më ambicioze me qëllim krijimin e portalit të parë të ndërtimit… me shume. Asistence MBI informacionin nga ACP + 355 69 93 44 722 Kjo tipologji shkalle ka Strukturen prej alumini, dhe Mund te pershtatet per cfaredolloj dimensioni dhe konfiguracioni te kerkuar: me nje rampe te drejte, me dy Rampa ne forme L moi ose PA sheshpushim, me dy Rampa DHE sheshpushim ne forme U ETJ. Kembeshkeljet Mund te jene prej xhami, druri ose mermeri ETJ. Kjo shkalle eshte e projektuar qe te Kete parapet prej xhami, prej alumini dhe prej inoksi. Shkalla Essenza ka dy variante Kryesore:-Parapeti Mund te jete: strukture alumini modeli SKY-B, prej xhami me aksesoret AP02-N dhe prej inoksi modeli YUMA Shkalle transparente (Xham + alumin)-Tipologjia „Essenza“. -Kembeshkeljet Mund te jene: DRU – xham 8 + 8 + 8 – alumin – Mermer – moket – qeramike adresa: RR.

e Durresit, Prane bllokut te Ambasadave, Tirane adresa: Rruga „milto sotir Gura“, Tirane, Albanie. • Kembeshkelja Mund te VarioJe nga 170 mm – 240 mm, Ndersa lartesia e CDO kembeshkelje Mund te VarioJe nga 200 mm – 260 mm. Pjerresia e rampes keshillohet midis 33Â °-50 â °..